En u wilt natuurlijk ook weten wat zij bekeken en gedaan hebben?

Bij iedere website die wij opleveren bouwen wij desgewenst Google Analytics in. Wij kunnen u helpen een Goole account aan te maken indien u deze nog niet heeft. En wij kunnen u in een korte sessie wegwijs maken hoe u de gegevens kunt vinden en interpreteren.

Wat Google zelf aangeeft over Google Analytics:

Google Analytics is de zakelijke webanalyse-oplossing die u het juiste inzicht verschaft in uw websiteverkeer en marketingeffectiviteit. Krachtige, flexibele en gemakkelijk te gebruiken functies stellen u in staat uw verkeersgegevens op geheel nieuwe wijze weer te geven en te analyseren. Met Google Analytics bent u beter voorbereid om advertenties te schrijven die beter getarget zijn, om uw marketinginitiatieven te versterken en websites te maken die meer opleveren.

Zoekmachineoptimalisatie

Een mooi woord voor Scrabble dat alleen maar wil zeggen dat uw site goed gevonden wordt. Door de zogeheten zoekmachines, en daarmee door uw potentiële bezoekers. Zoekmachines als Google, Bing  grazen 24 uur per dag het net af.

Hoe beter uw site technisch en inhoudelijk is afgestemd op de voor u relevante zoekwoorden, hoe sneller u gevonden wordt. Een goed opgebouwde site bespaart u daarnaast heel veel extra promotiekosten.

Natuurlijk vinden wij dat belangrijk voor u!

Een stevig fundament

Wij besteden veel aandacht aan de vindbaarheid van uw website. Onze bouwtechniek zorgt ervoor dat onze websites daar standaard goed op scoren. We weten waar zoekmachines naar kijken en verwerken die gegevens in de paginatitels en inhoud van uw site, zowel technisch als tekstueel. Een heldere, overzichtelijke navigatiestructuur zorgt er daarnaast voor dat alle zoekmachines iedere pagina van uw website terug kunnen vinden.

Is de website klaar, dan melden wij deze aan bij de diverse zoekmachines en directories, zodat deze direct gewezen worden op uw nieuwe vernieuwde website.

Content

Naast de techniek, het fundament, is de inhoud van uw website van doorslaggevend belang voor het verkrijgen van bezoekers en voor een hoge positie in de zoekmachine. Met name gaat het dan om de tekstuele inhoud van de website, maar afbeeldingen, video en dergelijke spelen ook een rol.

Wij kunnen u in een korte sessie wat tips en trucs meegeven waarmee u ervoor kunt zorgen dat uw content geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachines.

Invloed social media

Al de bovengenoemde zaken helpen uw website aan een betere positie in de zoekmachines. Echter, waar u tegenwoordig zeker rekening mee moet houden is de invloed van social media

Wij kunnen via zogenaamde stock foto’s een breed scala aan beeldmateriaal leveren die past bij de uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Dit kan in combinatie met uw eigen foto’s gebruikt worden.

Daarnaast kunnen wij voor u een professionele fotograaf inschakelen als u echt iets bijzonders wilt dat specifiek op uw organisatie is afgestemd.

Verschillende mogelijkheden

 • Sfeerbeelden
 • Foto’s van uw locatie en/of mensen
 • Productfotografie (ten behoeve van bijvoorbeeld webwinkels, folders e.d.)
 • 360° objectfotografie (ten behoeve van bijvoorbeeld webwinkels)

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden!

De uitstraling van uw website wordt in grote mate bepaald door de foto’s die op de site staan.

Teksten komen tot leven met visuele beelden. Deze beelden maken uw website aantrekkelijker om naar te kijken en kunnen uw tekst verduidelijken.

Wij kunnen uw helpen om de teksten voor uw website te redigeren en ervoor te zorgen dat deze aansluiten bij de manier waarop uw bezoeker (in de zoekmachine!) uw website leest.

Daarnaast werken wij samen met professionele tekstschrijvers die op uw verzoek kunnen zorgen voor professionele en commercieel krachtige webteksten die passen bij de uitstraling van uw bedrijf of organisatie.

De teksten op uw website? Een vak apart!

Het schrijven van goede web teksten is een vak apart. De gemiddelde surfer heeft namelijk haast en wil binnen enkele seconden zien of datgene wat hij of zij zoekt op uw site te vinden is. Zo niet, dan verlaat de bezoeker uw website.

Ook de zoekmachines hechten grote waarde aan goede teksten. Op basis van een aantal voorwaarden komt uw tekst hoger in de zoekresultaten.

Het is belangrijk om uw website actueel te houden. Frequent onderhoud van de content van uw website is daarom noodzakelijk en zorgt ervoor dat bezoekers regelmatig op uw website terugkeren.

Gebruiksvriendelijkheid gaat over: kan de bezoeker snel vinden wat hij zoekt en is de navigatie logisch in elkaar gezet? Want een website kan nog zo mooi zijn, als hij niet handig is ingericht is een bezoeker zo vertrokken.

Een gebruiksvriendelijke website moet onder andere

 • logisch zijn
 • makkelijk te navigeren zijn
 • inhoudelijk leesbaar en begrijpelijk zijn
 • voorzien zijn van duidelijke links
 • en prettig aanvoelen

Werden voorheen websites vooral bekeken op de desktop thuis of op de laptop, tegenwoordig hebben we het internet op zak. Via tabletcomputers, smartphones  overal en altijd is het wereldwijde web beschikbaar. Ideaal voor ondernemers die veel op pad zijn, maar ook voor consumenten die onderweg bijvoorbeeld willen weten waar een bepaalde winkel zit of wat een omgeving te bieden heeft. Begin 2011 telde Nederland ruim 6 miljoen mobiele internet gebruikers. De verwachting is dat dat de komende jaren nog verder zal stijgen.

Veel organisaties staan er niet bij stil, maar de mobiele wereld heeft consequenties voor een website. Een smartphone of tablet heeft immers een heel andere vorm dan het scherm van een laptop of desktop.

Wij kunnen responsive bouwen

Stelt u zich eens voor, een website die zich moeiteloos en vloeiend aanpast aan ieder formaat en elke schermresolutie, zodat uw website altijd optimaal bekeken en beleefd kan worden.

Dit heet responsive webdesign.

Het heeft zeker voordelen om uw website responsive te laten bouwen. Voor uzelf, omdat de ontwikkelkosten en de onderhoudskosten lager zijn dan bij meerdere separate websites. Er hoeft slechts 1 website te worden ontwikkeld in plaats van diverse losse  apps. En het beheer van de content hoeft slechts in één versie gedaan te worden.

Voor uw bezoekers is het een voordeel, omdat ze op uw website altijd een optimale gebruikservaring hebben, ongeacht met welk apparaat zij uw website bezoeken. Daardoor zijn ze minder snel geneigd naar een andere site te gaan en zullen ze eerder tot actie overgaan.

En dat is tenslotte wat u graag wilt, toch?

Wij bouwen onze websites volgens de webstandaarden en testen de weergave van de websites in de meest recente versies van diverse belangrijke webbrowsers:

 • Firefox
 • Google Chrome
 • Internet Explorer
 • Opera
 • Safari

Geef het vooraf duidelijk aan ons aan als u uw site ook wilt laten testen in andere browsers.

Omdat elke browser een andere interpretatie van de code van uw website heeft, kan het zijn dat uw website op verschillende browsers iets anders wordt weergegeven.Natuurlijk doen wij er alles aan om verschillen zo veel mogelijk te voorkomen, maar soms is er niet tegenop te boxen. Zo zijn op dit moment bijvoorbeeld bepaalde nieuwere browserfuncties nog niet beschikbaar in Internet Explorer.

Ondanks het eventueel (gedeeltelijk) ontbreken van een correcte layout op uw beeldscherm, blijft de website wel altijd volledig bruikbaar en de inhoudelijke informatie volledig beschikbaar en toegankelijk