FREELANCE DTP-er nodig?

Zit uw bedrijf met een enorme werkdruk en zoekt u extra mankracht of wilt u vervanging tijdens zwangerschapsverlof, (zomer)vakantie of door ziekte van uw personeel? In dat geval kunt u ons inhuren. Wij zijn bekend met alle gangbare softwarepakketten, hebben veel ervaring en zijn in staat snel en flexible in te springen.

Dit kan bij u op locatie of op onze eigen werkplek, alleen of in teamverband. Wat u het beste uitkomt, maar wel met plezier, grote zorgvuldigheid en een enorme dosis inzet.

Ons tarief bij u op locatie € 45,00 p/u.

Reiskosten € 0,25 per km.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Huur ons in als u een (tijdelijke) DTP-er nodig heeft! Telefoonnummer: 06 21876731.

DTP studio

U heeft een goed idee of alleen maar een schets maar niet de mogelijkheid om het uit te voeren. Of het nu gaat om het uitwerken van uw huisstijl, het opmaken van een brochure, nieuwsbrief, advertentie of andere reclame uitingen, wij kunnen het allemaal. Wij maken met behulp van onze kennis en ervaring een digitaal bestand naar uw wensen.

Uiteraard zijn deze digitale bestanden geschikt voor drukwerk of voor printwerk.  De bestanden behouden wij in ons archief zodat aanpassingen snel en flexible gemaakt kunnen worden.