WordPress
onderhoudscontract

Het onderhoudssysteem (CMS) WordPress is continue in ontwikkeling. WordPress zelf en de bijhorende plugins voor bijvoorbeeld een formulier of een gallery komen ook regelmatig met updates. Dit kunnen kleine updates zijn, maar vaak wel erg belangrijk vanwege aanpassingen in de beveiliging. Iets minder vaak komen er grotere updates of geheel nieuwe versies van WordPress uit, waarin vaak naast beveiligingstechnische verbeteringen ook hele nieuwe functionaliteiten zitten.

Waarom blijven updaten?

Het gaat om het oplossen van foutjes en beveiligingsupdates. Doe je dit niet of te laat dan vergroot je het risico dat je website gehacked wordt of door Google gezien gaat worden als niet veilige website. Het kan ook zijn dat je provider je website offline haalt omdat deze ook een gevaar vormt voor anderen die een website op dezelfde (shared)server hebben draaien.

Je kan deze updates ook zelf bijhouden. Doe je dit, zorg dan wel dat je voor het uitvoeren van een update een backup maakt van je website. Maar misschien wil je dit allemaal liever zelf helemaal niet doen, omdat je er geen tijd voor hebt of bang bent dat er iets mis gaat. In dat geval heb je de mogelijkheid om een WordPress onderhoudscontract af te sluiten.

Het WordPress onderhoudscontract bestaat uit:
het maandelijks uitvoeren van updates van WordPress*;
het maandelijks uitvoeren van updates van het huisstijltemplate*;
het maandelijks uitvoeren van updates van Plugins*;
+ 1/2 uur WordPress ondersteuning (vragen en kleine aanpassingen)

* (vaker indien noodzakelijk)

Prijzen

De kosten voor het WordPress onderhoudscontract zijn € 34,50* per maand.

Facturering

De facturering van dit WordPress onderhoudscontract vindt vooraf per kwartaal plaats. Contract opzeggen? Dat kan op ieder moment, geen verplichtingen dus.

Meer weten of direct aanvragen?

Heb je interesse in het WordPress onderhoudscontract of wil je meer weten over de inhoud er van? Bel dan op 06 – 21876731 of mail naar info@mkb-reklame.nl

*De vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

One-stop-shopping:
MKB-Reklame ontwerpt en realiseert het!